Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Sigma SSB Edi Electronic Data Interchange

Комуникацијата
е клуч за водење
глобален бизнис

3mos-small
ccc
Добијте ја брошурата на е-маил

Име и презиме:

Име на компанијата:дел од нашите клиенти

edi-clients
Прашка бр.23, 1000 Скопје, Македонија | info@sigmasb.com.mk | тел: +389 2 3065 944

Сигма-СБ е специјализирана компанија за имплементација на IT решенија за компаниски менаџмент. Ние ги оптимизираме финансиското работење, набавките, производството, логистиката, продажбата и други процеси во компаниите за да ги зголемиме нивните приходи и маржи, да го намалиме времето за реализација, трошоците и губитоците и да ја подобриме достапноста на нивните производи и услуги. Основана во 1995 год, Сигма-СБ зад себе има докажана реализација на успешни проекти за познати регионални и македонски компании. За повеќе информации околу можностите кои ги даваат решенијата од Сигма-СБ и како да ги ставите во фукција кај Вас, Ве молиме да нé контактирате веднаш.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Start typing and press Enter to search